У Києві чоловік побив і прострелив ноги оперу карного розшуку, його затримали

В Оболонському районі Києва зловмисник поранив поліцейського карного розшуку – правоохоронця госпіталізували з вогнепальними пораненнями ніг.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції.

Повідомляється, що співробітник карного розшуку Оболонського управління поліції, повертаючись ввечері зі служби додому, помітив підозрілого чоловіка, який вештався поміж машин на парковому майданчику. Правоохоронець задля попередження злочину вирішив прослідкувати за невідомим та став на узбіччі дороги. Зловмисник помітив, що за ним спостерігають та почав погрожувати. Після того, як оперативник пред’явив посвідчення працівника поліції, зловмисник вдарив його в обличчя та почав тікати. Поліцейський побіг за зловмисником та наздогнав його на вулиці Вишгородській, де між ними почалась бійка. У ході штовханини правопорушник дістав зброю та зробив чотири постріли у бік співробітника поліції.

У цей момент на місце події під’їхали екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції, які затримали правопорушника на місці.

Потерпілого оглянули медики та терміново доставили до лікарняного закладу з вогнепальними пораненнями ніг.

У 28-річного правопорушника слідчі вилучили пристрій для відстрілу гумових куль.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. За скоєне нападнику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Залишити відповідь