У Києві «блогерка» на «Lexus» порушила ПДР та тікала від копів (ВІДЕО)

Учора на Набережному шосе у Києві водійка «Lexus» порушила правила зупинки та стоянки, однак замість надати документи інспектору поліції – жінка поводилася зухвало, а потім взагалі натиснула на педаль газу й поїхала з місця події.

Про це повідомив начальник Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

«Певно, вони вважають, що така модель поведінки — це гарний приклад для їх підписників. Хочу запевнити, що це не так. В нашій країні потрібно виховувати правомірну поведінку і саме такий приклад потрібно показувати. Ми невдовзі знайшли водійку Lexus. Вона, традиційно, поводила себе зухвало, не надавала посвідчення водія, закривала вікно автомобіля. Однак цього разу їй не вдалося уникнути відповідальності»,– йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відео її поведінки виклала в мережу її подруга — пасажирка, яка була в авто.

На кермувальницю склали протокол за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП і вилучили посвідчення водія.

Справу розглядатиме суд і визначить покарання. Санкція статті, окрім іншого, передбачає позбавлення права керування транспортними засобами на строк від трьох до шести місяців.

На сторінці Instagram водійки вказано, що вона працює PR-директоркою блогера.

Нагадаємо, харківська скандальновідома блогерка, яку раніше зупиняли п’яною за кермом, влаштувала самовикрадення та вимагала від російського бізнесмена 5 біткоїнів викупу.

Залишити відповідь