У Кропивницькому п‘яний водій пропонував хабар патрульним

На лінію «102» звернувся сумлінний громадянин та повідомив про те, що невідомий чоловік напідпитку сів за кермо автівки ЗАЗ Sens та поїхав у невідомому напрямку.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції області.

За декілька хвилин, патрульні разом з поліцією охорони, зупинили даний автомобіль по вулиці Вокзальна. У ході перевірки, поліцейські виявили у 43-річного керманича ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік зізнався, що вживав алкоголь, але від проходження огляду на вміст алкоголю в крові на місці та у медичному закладі, відмовився.

Під час складання адмінматеріалів, місцевий мешканець намагався «домовитися» з патрульними та запропонував хабар в сумі 1 тисяча гривень за непритягнення його до відповідальності.

Охоронці порядку декілька разів нагадали правопорушнику, що за даний вчинок є кримінальна відповідальність, але це ніяк не вплинуло на чоловіка, він продовжив наполягати на своєму.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Кропивницького ВП.

Водій з ознаками алкогольного сп’яніння пропонував патрульним хабар за непритягнення його до відповідальностіВчора,…

Gepostet von Патрульна поліція Кіровоградської області am Dienstag, 12. November 2019

За відмову проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння поліцейські склали на горе-керманича протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння).

Санкція статті 369 за ч.1 ККУ (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 4 років.

Залишити відповідь