У Херсоні спіймали п’яного начальника відділу СБУ (ВIДЕО)

У Херсоні начальник відділу СБУ Слатвінський Олександр бореться з корупцією, розпиваючи спиртні напої і горланячи «блатні» пісні. 

Відділ «К», що входить до складу СБУ та покликаний захищати «економічну діяльність» в державі, у Херсоні вже кілька років поспіль дуже «віп» відділ для роботи, який займається «кришуванням» контрабанди.
Відомо, що Олександр спочатку вилетів зі скандалом з СБУ у Рівному, яка прославилася в Кримському СБУ. Згодом, за допомогою Доценко Слатвінський встиг очолити відділ «К» в Херсонському СБУ.

Херсонський СБУшник навіть примудрявся застосовувати свою схему «фінансового терору» і над бізнесменами, які працюють «по білому». Для цього пускалося в хід незаконне стеження, прослуховування і т.д.

Сам Слатвінський не приховує та відкрито говорить про те, що він людина Демчина і працює під повного його опікою. 
До речі, і до самого Демчина – він знаходиться під слідством НАБУ за незаконне збагачення.

«У Херсоні не новина, що СБУшники шантажують білий бізнес, створюють їм реальні проблеми, а потім за винагороду вирішують ц «проблеми». А не хочеш платити – йди скаржся. А кому скаржитися, якщо тебе глава СБУ області відкрито говорить в очі: «Я нічого не можу зробити, це людина Демчина», – повідомляє джерело. 
Також стало відомо, що у херсонському відділі «К» навіть створили так званий “благодійний фонд для підприємців” з якого Слатвінський і купив собі гарненьку TOYOTA Camry.

Не так давно, СБУшник-благодійник відвідав один із розважальних закладів Херсона. На відео (камера була прихованою) видно як Слатвінський, будучи “під мухою”, оспівує “блатні” пісні.
Напевно, співаючи він оплакував тих колег, які потрапили під хвилю звільнення… 

Джерело

Залишити відповідь