У Херсоні чоловік збив опера поліції та намагався втекти: його затримали

Оперуповноважений Коробельного відділення поліції – разом із колегами проводив санкціонований обшук за адресою мешкання 48-річного чоловіка на предмет зберігання наркотичних засобів. Під час обшуку власник помешкання раптово сів за кермо свого автомобіля та, тікаючи з двору, збив старшого лейтенанта поліції. Зловмисник протягнув поліцейського на капоті з пів кілометра.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

«За матеріалами внутрішньої безпеки поліції було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці негайно почали пошук зловмисника»,–йдеться в повідомленні.

Невдовзі працівники УВБ НПУ встановили, що втікач намагається покинути межі області. На 11 кілометрі від стаціонарного посту “Пасат”, що на автотрасі “Херсон-Джанкой-Феодосія”, правоохоронці наздогнали чоловіка та затримали його.

Наразі херсонцю повідомлено про підозру за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Залишити відповідь