У Харкові змінять очільника патрульної поліції: кулуарні справи УПП

У Харкові звільниться чинний начальник УПП в Харківській області Оганісян Размік Саркісович та його заступник – начальник відділу чергової служби Гребенюк Олександр Вікторович. Звільнитись їх «попрохало» керівництво з столиці. Накази про звільнення вже підписані 9-м грудням.

Про це Police Control Ukraine повідомило джерело у правоохоронних органах.

Як повідомляє джерело, «прохання про звільнення» з‘явилось через якийсь корупційний «зашквар» заступника Олександра Гребенюка. Цей зашквар ніде не фігурує, але саме через нього очільник відомства Размік Оганісян та Олександр Гребенюк підуть на «гражданку», навіть не на інші посади.

Окрім цього, інший засутпник начальника УПП – начальник відділу моніторингу Орленко Василь Васильович, якого зовсім нещодавно прислали з Вінниці, пійде на підвищення за посадою.

Також, що це ймовірно «схема» із підвищення заступника заступника начальника відділу моніторингу та аналітичного забезпечення Симонова Олександра Івановича. Він езмінний зі своєї посади вже більше 4-х років. Тож треба чекати, що він ймовірно стане новим заступником нового керівника.

Олександр Симонов ліворуч

Новим очільником відомства ймовірно стане Горобець Максим Сергійович, якого пришлють з Дніпра.

Олександр Симонов раніше вже фігурував у наших статтях, він колишній начальник Хролівської виправної колонії, пенетенціарщік зі стажем близько 15-18 років.

Під час навчання на курсах первинної професійної підготовки майбутніх патрульних поділили на групи. В одній з цих груп, проходив курси Симонов Олександр Іванович.
Зі своєї групи ПС-8 де було 30 осіб, він набрав у відділ моніторингу, де штат всього 15 осіб і один цивільний, ще 6 осіб, включаючи свого заступника.

Коли він вже перебував на своїй посаді, патрульні часто звертались до нас із різними повідомленнями, що саме він «заведует» корупцією в управлінні.

К нам обратились сотрудники полиции УПП Харькова с просьбой сделать публикацию о том, что Симонов Александр Иванович…

Gepostet von Police Control Ukraine am Dienstag, 25. Oktober 2016
Залишити відповідь