У Харкові водії пропонували патрульним 200 грн аби не нести відповідальності за порушення ПДР

Сьогодні вдень на вулиці Евгена Кйотляра патрульні виявили автомобіль «Daewoo Sens», водій якого порушив ПДР України, а саме проїзд перехрестя) .

Як стало відомо Police Control Ukraine , у ході розгляду справи про адміністративне правопорушення за ч.2 ст.122 КУпАП водій наполегливо пропонував патрульним «домовитись». Але отримав від патрульних категоричну відвому. На цьому водій не зупинився та передав поліцейському посвідчення водія з прихованою під пластиком купюрою 200 гривень, загорноту у чотири рази.

На місце правопорушення було викликано слідчо-оперативну групу, а на горе-водія складено постанову за частиною 2 статті 122 КУпАП.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей в ЄРДР за ч.1 ст. 369 ККУ.

У пресслужбі патрульної поліції підтвердили цей факт та повідомляють ще й про іншого водія, який теж хотів «домовитись» з копами за 200 гривень.

«Сьогодні вдень за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль Toyota Corolla.
Водію було повідомлено, що відносно нього будуть складені відповідні адміністративні матеріали за частиною 2 статті 122 КУпАП. Після чого чоловік запропонував інспекторам неправомірну вигоду в сумі двісті гривень.»,– йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що водіїв було затримано, а на місце викликано СОГ.


Залишити відповідь