У Харкові в ДТП травмувались четверо патрульних

19 березня 2020 року близько 6 години ранку у місті Харкові зіткнулися 4 автомобілі: «ВАЗ», вантажівка «Volvo», «Peugeot Partner» та «Opel Tigra», за кермом якого був інспектор УПП в Харківській області, який перебував поза службою.

Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

Слідчі ДБР з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю 4 автомобілів, в результаті якої травмувалося 5 людей. Один із учасників ДТП — працівник Управління патрульної поліції Харкова. У результаті автопригоди травмувалося 5 людей: водій «ВАЗу», а також водій автомобіля «Opel» – патрульний та троє його пасажирів, які також є працівниками поліції.

«Близько 06:10 на проспекті Московському в місті Харкові в крайньому правому ряду рухався автомобіль «ВАЗ» під керуванням 69-річного водія. Позаду нього в середній смузі руху їхав автомобіль «Opel» під керуванням 22-річного чоловіка. Коли вказані транспортні засоби майже порівнялися, водій автомобіля «ВАЗ» почав об’їжджати припаркований вантажний автомобіль «Volvo» з напівпричепом. В результаті маневру сталося зіткнення вказаних автомобілів. Легковик «ВАЗ» відкинуло під вантажівку. Автомобіль «Opel» від удару викинуло на ліву частину проїзної частини, де він скоїв наїзд на паркан, після чого авто відкинуло на ліве узбіччя. В лівому ряду для руху їхав автомобіль «Peugeot», в який потрапили уламки забору.».,– йдеться у повідомленні пресслужби Нацполіції області.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні розпочато за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили тяжкі тілесні ушкодження.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Залишити відповідь