У Харкові слідчий ДФС, який раніше напідпитку тікав від копів та якого суд позбавив права керування на рік, скоїв ДТП: є постраждалі

Сьогодні у Харкові на проспекті Незалежності сталася ДТП: автомобіль «Peugeot 207» зіткнувся із «Toyota RAV4». За кермом «Peugeot 207» був вже досить відомий старший слідчий ГУ ДФС у Харківській області Корнієнко Дмитро Миколайович, який у лютому цього року напідпитку намагався втекти від копів, але його затримали та після цього він ще й заснув в автомобілі патрульних. Дзержинський районний суд м.Харкова визнав винним у керуванні авто у стані сп’яніння слідчого ДФС, наклав штраф у розмірі 10 200 грн та позбавив права керування транспортними засобами строком на 1 рік. Проте Дмитро подав апеляційну скаргу на рішення районного суду. Рішення по розгляду апеляційної скарги й досі не має. А слідчий ДФС спокійнесенько їздить вулицямі міста на своїй автівці та ще й скоює ДТП з постраждалими.

В результаті ДТП постраждала пасажирка «Toyota RAV4». Жінку доставили до лікарні з черепно-мозковою травмою. На місце ДТП викликали слідчо-оперативну групу. Вже слідчі повинні перевірити ДФСника на стан сп‘яніння.

Справа розгляду апеляційної скарги не рухається

Нагадаємо, 25 січня харківські патрульні помітили автомобіль «Peugeot 207»,який виїзджав від розважального клубу «Інжир». Водій авто порушував ПДР : керував авто у темну пору доби з неосвітленним заднім державним номерним знаком (п.2.9в ПДР України) та не вмикав покажчики повороту.

Патрульні зупинили вказаний автомобіль та водій почав кричати «Я свой, налоговая милиция, от**битесь от меня». В автомобілі був сильний запах алкоголю і в ньому знаходились пляшки з алкогольними напоями. Водієм виявився старший слідчий Головного управління ДФС у Харківській області Корнієнко Дмитро Миколайович.

Слідчий ДФС поводив себе неадекватно та у нього були наявні ознаки алкогольного спяніння. Поліцейські запропонували йому пройти огляд на стан алкогольного спяніння. Однак п’яний податковий міліціонер почав стверджувати, що його транспортний засіб було зупинено нібито незаконно та відмовлявся надати документи. Разом з цим, ще й вирішив сісти за кермо свого автомобіля та втекти від копів. Але пильні патрульні своєчасно помітили наміри сп‘янілого слідчого та затримали його. Під час транспортування затриманого Дмитра, він поводився буйно та бив салон поліцейського автомобілю. Ці сліди видно на фото: 

Буйного слідчого ДФС врешті доставили до місцевого відділу поліції. Але під відділом поліції він увімкнув музику на телефоні та заснув у салоні поліцейського авто. 

А потім взагалі блювонув біля авто.

Та за досить відомою схемою відмазування, він почав скаржитися, що йому погано.

Патрульні були змушені викликати йому швидку допомогу. 

Police Control Ukraine публікував відео на якому навіть лікарю швидкої було «слышно перегар».

У лікарні старший слідчий ДФС Корнієнко Дмитро відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.

Патрульні склали на нього протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння), винесли постанову за порушення ПДР за ч.1 ст.126 КУпАП. Також склали протокол за ст. 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського).

У суді слідчий ДФС повідомив, що він прохав патрульних за фактом порушення ПДР скласти протокол та винести постанову, вказав про те, що є працівником правоохоронних органів, що їх обурило та вони вказали про наявність у нього ознак алкогольного сп`яніння, при цьому виражалися нецензурною лайкою, погрожуючи та пропонуючи вирішити дане питання на місці шляхом сплати грошових коштів у розмірі 6000 грн. Під час цього спілкування він ввімкнув диктофон на телефоні, що побачив поліцейський, намагався вилучити запис, застосувавши при цьому силу, завдаючи ударів, витягли його з автомобіля, одягли кайданки та посадили до машини патрульної поліції. 

Залишити відповідь