У Харкові поховали кримінального авторитета «Князя»

Вадима Казарцева, відомого на прізвисько «Князь», поховали на центральній алеї кладовища №13.

Про це повідомляє видання «Kharkiv Today».

Опівдні, 13 жовтня, біля воріт кладовища №13 по вулиці Пушкінській багато дорогих автомобілів. З боку центральної алеї з кладовища виходять ті, хто вже попрощався з Вадимом Казарцевим. На його похорон прийшли майже 300 чоловік, багато з них схожі на людей з кримінального світу.

Не доходячи до місця, де прощаються з Вадимом Казарцевим, стоять могили архітектора Олексія Бекетова, історика Дмитра Багалія і філолога Олександра Потебні.

Ближче до могили “Князя” були депутат Харківської облради і президент Харківської обласної федерації дзюдо Олег Каратуманов, власниця торгової марки Symbol Ольга Федорова, один із засновників галереї “Vovatanya” Володимир Саленко. Поруч з могилою Вадима Казарцева лежав вінок від сім’ї Скоробагачів.

О12:30 біля могили “Князя” вже нікого не було. Всі, хто прийшов провести його в останню путь, — розійшлися. Місце, де його поховали, заставлено квітами і вінками, на них стрічки з написами: “Милому, рідному, нескінченно коханому чоловікові і татові”, “Спасибі, учитель! Від Алли та Віктора”, “Від родини Симановських і Подпрядових”, “Другу від Паші і Едіка”.

На надгробному хресті Вадима Казарцева зазначено, що він помер 5 жовтня. За нашою інформацією, “Князь” з лютого цього року лікувався за кордоном від онкозахворювання, влітку стало відомо, що врятувати його лікарям не вдасться.

Вадиму Казарцева було 60 років, його пов’язували з Ігорем Райніним.

Вадим Казарцев сидить за Ігорем Райніним 
2016 рік

Нагадаємо, в кінці липня цього року СБУ затримала членів ОЗУ «Князя». Серед затриманих й права рука Вадима Казарцева – підприємець Олег Кияшко. Кіяшко одружений на дочці Вадима Казарцева – Валерії Казарцевій. Вона є суддею Господарського суду Харківської області. Угруповання тривалий час займалося вимаганням, рейдерством і умисними вбивствами у Харківській, Дніпропетровській і Полтавській областях. 

Відео затримання #СБУ бізнесмена Олега Кияшко, який близький до кримінального авторитета Вадима Казарцева (він же «Князь»). Раніше його люди вважалися недоторканними, але мабуть часи змінилися. Але це не точно, бо затримання ще нічого не означає. Трохи детальніше про те, хто такий Кияшко👉 https://ord-ua.com/2013/10/09/baryiga-harkovskij-oleg-kiyashko/#Харків

Posted by Police Control Ukraine on Thursday, July 23, 2020

Читайте також: Переділ сфер впливу в кримінальному світі Харківщини та рейдерство: чому звинувачують правоохоронців та СБУ?

Залишити відповідь