У Харкові під час крадіжки підлеглий побитого очільника карного розшуку отримав відкупні від автокрадіїв (ВІДЕО)

28 березня 2020 року близько 16-ої години по вул. Клочківська на парковці супермаркету «РОСТ» так звані «сканерісти» на авто «Mazda» сірого кольору здійснювали крадіжку з автомобіля «Volkswagen Transporter».

Надалі до крадіїв підходить чоловік. Як Police Control Ukraine повідомило джерело у правоохоронних органах, це заступник начальника відділу розкриття злочинів проти власності ГУНП в Харківській області підполковник поліції Хлєбніков Сергій Олександрович, який приїхав на місце крадіжки на авто «Toyota Camry». Слід зазначити, що саме таке авто зазначено у його декларації.

Сергій Хлєбніков є підлеглим того самого очільника карного розшуку Євгенія Драки, якого нещодавно побили представники ОЗУ та зламали йому щелепу.

Він, ймовірно побачивши, що відбувається крадіжка, підходить до автомобіля автокрадіїв. На відео видно, що він з ними в «ділових» відносинах та ймовірно дізнається від одного з сканерщіков і про велику суму грошей яку вони можуть забрати з транспортера.

«Сканерісти» просять його не заважати і дати їм скоїти крадіжку. За інформацією у соцмережах за це йому пропонують 2000 доларів США. Підполковник погодився і отримавши винагороду. Надалі він спокійнесенько йде до свого автомобіля «Toyota Camry», розглядаючи отримані гроші.

У пресслужбі ДБР повідомили, що вже розпачали досудове розслідування за цим фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

До речі, у травні 2018 року Сергія Хлєбнікова нагородили грамотою за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків і досягнення високих показників у службі.

У разі доведення вини, правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Без коментарів
  • Сповіщення: У Харкові спалили авто поліцейського, який під час крадіжки отримав відкупні від автокрадіїв11 квітня під час пожежі, яка сталась на автост
Залишити відповідь