У Харкові патрульний робив «закладки» з наркотиками: його затримали

У Харкові затримали співробітника патрульної поліції, який вдався до злочинної діяльності – шляхом «закладок» розповсюджував особливо небезпечну психотропну речовину – мефедрон.

Про це повідомляє пресслужба ДВБ Нацполіції.

Правоохоронці встановили причетність співробітника сектору патрульної поліції одного з відділень Харківського районного управління поліції до збуту на території Харкова наркотиків.

«22-річний поліцейський «підробляв» на одному з телеграм-каналів, де клієнти могли замовити наркотичні засоби та психотропні речовини. Після отримання замовлення та оплати за товар патрульний робив «закладки». Кошти за збут, одержані на власний електронний гаманець, він переказував на банківський рахунок своєї співмешканки»,–йдеться у повідомленні.

Правоохоронці провели оперативну закупку у зловмисника. Експертиза підтвердила, що придбана порошкоподібна речовина містить у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину – мефедрон, обіг якої заборонено.

Справу відкрили за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

Після чергової «закладки» співробітника поліції затримали.

За місцем мешкання фігуранта та несення служби провели обшуки. Виявили і вилучили марихуану, психотропні речовини, ваги для наркотиків, фасувальні сліп-пакети, банківські картки та мобільні телефони.

Слідчі ДБР готують йому оголошення підозри.

Нагадаємо, раніше у Харкові затримали інспектора управління патрульної поліції в Харківській області, який розкладава «закладки» з наркотиками та сам був під дією наркотичничних речовин.

Залишити відповідь