У Харкові патрульні зіткнулись з авто, в якому був т.в.о. командира батальйону патрульної поліції та нападник на журналіста Макарюка – Козлюк : є постраждалі (ВІДЕО)

Ввечері, 27 березня, на пр.Науки сталась ДТП за участі авто патрульної поліції: водій «Mitsubishi Outlander», ймовірно, побачивши гонки на проспекті Науки, з увімкненими світловими сигналами синього кольору почав здійснювати розворот на пр.Науки, ймовірно аби припинити правопорушення, не на  увімкнену зелену стрілку, в додатковій секції. В цей момент в нього в’їхав «Lexus»,водій якого ймовірно був третім гонщиком. «Lexus» від удару вилетів у припаркований біля дороги автомобіль «Mazda».

Ще одне відео #ДТП за участю #патрульна_поліція у ХарковіЙмовірно патрульні побачили гонки та вирішили припинити їх.

Gepostet von Police Control Ukraine am Freitag, 27. März 2020

А ось і відео #ДТП за участю #патрульна_поліція у Харкові

Gepostet von Police Control Ukraine am Freitag, 27. März 2020

У Харкові жахлива #ДТП за участю #патрульна_поліція За словами очевидців: поліцейський «Mitsubishi Outlander»…

Gepostet von Police Control Ukraine am Freitag, 27. März 2020

Як стало відомо Police Control Ukraine , за кермом авто патрульної поліції був патрульний 3-го батальйону, а от за кермом «Lexus» був одійозний Сергій Козлюк – «бігунок», який співпрацює зі слідчим управлінням у Харківській області.

Той самий Сергій Козлюк, який проходить у кримінальній справі обвинуваченим за кількома статтями Кримінального кодексу, якого підозрюють у нападі на журналіста Вадима Макарюка та який частенько спокійнесенько «тусується» з поліцейськими.

Він отримав тілесні ушкодження та його забрала швидка до лікарні. За нашою інформацією тверезий.

А пасажиром в авто «Lexus» був т.в.о. командира батальйону №2 управління патрульної поліції в Харківській області Кизима Анатолій Миколайович , якого з більш тяжкими травмами теж забрала швидка до лікарні. У нього перелом ключиці та інші травми.

Що робив разом з одіозним Сергієм Козлюком патрульний,командир батальйону, наразі невідомо.

На місті події працюють слідчі ДБР.

Залишити відповідь