У Харкові опер ДФС керував авто напідпитку: намагався відкупитися та погрожував знайомими в СБУ

12 марта на вул. Целіноградській харківські патрульні виявили автомобіль «Mazda 3», який рухався з порушенням ПДР.

Як Police Control Ukraine повідомило джерело у правоохоронних органах водієм виявився Каліновський Віктор Ігоровіч, який навіть пред’явив своє службове посвідчення податкової міліції, що він є лейтенантом фіскальної служби.

На сайті ГУ ДФС в Харківській області зазначається, що Каліновський Віктор працює оперуповноваженим оперативно-аналітичного відділу оперативного управління.

В одному із харківських Telegram-каналів повідомляється, що «лейтенант фискальной службы бухал на капоте своего автомобиля вместе с кентом, кент поплыл домой падая на асфальт, а лейтенант сел в тачку и поехал. Был сразу повязан полицаями, так как от жильцов поступали жалобы на них из-за шума.».

Також зазначається, що п‘яний ДФСник намагався дати хабаря патрульним, проте отримав відмову копів, а потім почав погрожувати патрульним своїми знайомими в СБУ.

Патрульні виявили у ДФСника ознаки алкогольного сп’яніння та він у присутності двух свідків відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння. На опера ДФС було складено протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП.

Нагадаємо, у січні цього року у Харкові затримали п’яного старшого слідчого ДФС: керував авто у стані сп’яніння та намагався втекти від копів.

Залишити відповідь