У Харкові начальника відділу поліції, який засинав п’яним за кермом та вчинив дебош, призначили на нову посаду

Нещодавно Police Control Ukraine повідомляв, як у Харкові суд поновив на посаді начальника Липецького ВП Харківського відділу поліції ГУНП в Харківській області майора поліції Тураєва Дмитра Ігоровича, який у жовтні 2019 року перебував у стані алкогольного сп’яніння за кермом авто та навіть заснув в автівці, а у грудні 2019 року вчинив спротив патрульним поліцейським

На наступний день після відповідної новини пресслужба обласного главку звітувала про призначення керівників новостворених територіальних підрозділів харківської поліції.

Серед новопризначених керівників є й скандальновідомий Дмитро Тураєв. Його призначили начальником відділу поліції № 2 ГУНП в Харківській області (колишній Немишлянський відділ поліції).

«Керівник Харківського районного управлінні поліції № 2 полковник поліції Сергій Дводненко відрекомендував особовому складу начальника відділу поліції № 2 ГУНП в Харківській області – майора поліції Дмитра Тураєва, який останнім часом очолював Барвінківське відділення поліції».

Слід відзначити, що у серпні його призначили на посаду керівника Барвінківського відділення поліції.

Як зазначив очільник харківської поліції Андрій Рубель, всі новопризначені керівники мають великий досвід роботи в органах внутрішніх справ, що повинно позитивно вплинути на роботу підрозділів поліції, налагодити дієву взаємодію з органами місцевого самоврядування та громадами. 

Дійсно, у Дмитра Тураєва дуже великий досвід з алкоголем, який «позитивно» вплине на роботу поліції.

Довідково:Структура відокремлених підрозділів ГУНП в Харківській області з 1 січня 2021 року приведена у відповідність до вимог наказу Національної поліції України з урахуванням Постанови Верховної Ради України від 17 липня 2020 року «Про утворення та ліквідацію районів».  

У Харківській області сільські відділи та відділення поліції реорганізовані в 2 райуправління та 4 районні відділи поліції.

Нагадаємо, раніше Police Control Ukraine стало відомо з власних джерел, що у жовтні Тураєв Дмитр Ігорович керував автомобілем у стані сп‘яніння та навіть заснув за кермом свого автомобілю. Ймовірно за це і отримав у листопаді відповідну догану за порушення службової дисципліни.

Слід зазначити, що в декларації Тураєва Д.І. так і не була зазначена «Toyota Camry» 2017 року. Її орієнтовна вартість складала на той період 23 500 тис.$.

Вам також сподобається
Залишити відповідь