У харківського ексміліціонера вилучили 80 кг марихуани

Звільнений з органів внутрішніх справ, харків’янин встиг скоїти грабіж, а згодом організував на території власного домоволодіння нарковиробництво. Власноруч вирощені коноплі «аграрій» перероблював, розфасовував та збував наркотовар.

Про це повідмляє пресслужба Нацполіції.

Правоохоронці викрили колишнього співробітника патрульно-постової служби харківської міліції злочинній діяльності – налагодив виготовлення та розповсюдження наркотичних засобів. Він був звільнений із ОВС у 1994 році, а вже у 1996-му потрапив за грати на 2,5 роки за пограбування.

«З метою отримання незаконного прибутку, харків’янин вирощував коноплі на території свого домоволодіння, а у холодну пору року – у спеціально облаштованій нарколабораторії. Готову продукцію зловмисник збував знайомим дилерам та наркозалежним»,–йдеться у повідомленні.

За адресою мешкання фігуранта правоохоронці провели санкціонований обшук. Крім обладнання та устаткування для виробництва і вживання наркотиків, у господаря будинку виявлено і вилучено понад 80 кілограмів марихуани різних сортів.

Наркоділка затримали, йому готується вручення підозри за ст.307 Кримінального кодексу України з подальшим обранням запобіжного заходу. У разі доведення вини цього разу чоловік може потрапити на грати на термін до 10 років.

Залишити відповідь