У ДТП за участю патрульних на Одещині загинув начальник відділу поліції: його колеги травмовані

У ДТП на Одещині загинув працівник поліції з Могилів-Подільського районного відділення поліції. Ще двоє його колег травмовані. 

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

5 березня на стаціонарному посту «Дачне» екіпаж патрульної поліції на «Toyota Prius», під керуванням лейтенанта поліції, з вимкненими спецсигналами здійснював розворот в бік м. Києва, не надав перевагу у русі автомобілю «Hyundai Sonata», який рухався в бік м. Одеси в крайній лівій смузі в попутному напрямку. Внаслідок зіткнення «Hyundai Sonata» здійснив наїзд на бар’єрну огорожу між напрямками смуг руху автомобілів.

Також на відео з моментом ДТП видно, як поліціянти рухаються з вимкненими спецсигналами заднім ходом, що заборонено на дорозі для автомобілів та пішохідних переходах. А після зіткнення включають проблискові маячки.

За кермом автомобіля «Hyundai Sonata» знаходився капітан поліції Могилів-Подільського РВП ГУНП у Вінницькій області. Його ушпиталили із закритою черепно-мозковою травмою та струсом мозку. В авто також знаходилось 3 пасажирів. Всі вони працівники Могилів-Подільського РВП ГУНП у Вінницькій області. Один із них від отриманих травм загинув на місці аварії. Це начальник відділення поліції №1 Могилів-Подільського РВП, старший лейтенант поліції Олександр Олександрович Парфонов.

Олександр Парфонов


Ще двоє пасажирів отримали різні травми. Вони також були доставлені до лікарні.

За інформацією поліції за кермом «Toyota Prius» був 25-річний лейтенант одеської поліції. Його також шпиталізували із закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку, тупою травмою живота та забиттям грудної клітини.

Двох пасажирів «Toyota Prius» – патрульних з травмами різної ступені важкості також доставили до лікарні.

Як повідомили в патрульній поліції, Департаментом патрульної поліції проводиться службове розслідування, патрульні поліцейські відсторонені від виконання службових обов’язків.

Залишити відповідь