У Дніпрі патрульні влаштували погоню за п’яним псевдополіцейським

Сьогодні, вночі, в районі міста Підгороднього, патрульні зупинили «BMW» за порушення ПДР. Під час спілкування з керманичем патрульні помітили у нього ознаки сп’яніння та запропонували пройти освідування. У відповідь, чоловік сказав, що він є працівником поліції, показав документи та жетон, схожі на поліцейські й несподівано почав рух.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Дніпропетровської області.

«Охоронці порядку почали переслідування, надавали вимоги про зупинку, але водій не зупинявся. Наздогнати його вдалось лише за місцем мешкання у Чечелівському районі Дніпра. Громадянина затримали. Під час поверхневої перевірки у нього виявили посвідчення та спеціальний жетон, схожі на поліцейські»,–йдеться у повідомленні.

На чоловіка склали адміністративні матеріали за ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку), ст. 126 (Відсутність водійського посвідчення) КУпАП. Кермувальника направили на освідування до лікарні.

Також на місце викликали слідчо-оперативну групу. Особу перевірять на причетність до інших злочинів та з’ясують походження підроблених документів.

Залишити відповідь