У Дніпрі «Mitsubishi» намагався втекти від поліції та вилетів на зустрічну і врізався у «BMW»: є постраждалі

У Дніпрі під час погоні автомобіль «Mitsubishi« з великою швидкістю влетів у «BMW», який стояв на світлофорі. В результаті аварії постраждали обидва водії.

Про це повідомив Інформатор.

В Днепре на перекрестке Старокозацкой и Фабра столкнулись Mitsubishi и BMW видео момента столкновения

В воскресенье, 10 мая, в Днепре на пересечении улиц Старокозацкой и Андрея Фабра столкнулись Mitsubishi и BMW. По предварительным данным, Mitsubishi уходил от полицейских и, превышая скорость, вылетел на «встречку» на перекрестке. Там на светофоре стоял BMW в ожидании разрешающего сигнала. Предварительно, в результате аварии пострадали оба водителя — одного из них увезла скорая.Подробности: https://dp.informator.ua/2020/05/10/v-dnepre-na-perekrestke-starokozatskoj-i-fabra-stolknulis-mitsubishi-i-bmw/

Gepostet von Информатор am Sonntag, 10. Mai 2020

Аварія сталася близько 22:15. За попередньою інформацією від поліцейських, водій Mitsubishi ще на вулиці Шмідта порушив ПДР. Поліцейські зажадали, щоб водій зупинився і притулився до узбіччя, але той проігнорував слова патрульних і почав тікати від них, перевищуючи швидкість.

Рухаючись по Старокозацькій у напрямку вулиці Грушевського, ймовірний порушник виїхав на перехрестя з вулицею Андрія Фабра. Там в зворотному напрямку на світлофорі стояв BMW, очікуючи дозвільного сигналу. Водій Mitsubishi вилетів на зустрічну смугу, де і зіткнувся з другим автомобілем. Від удару BMW розвернуло, і він заблокував рух по Старокозацькій.

Патрульні також розповіли, що під капотом у Mitsubishi після аварії виявили загоряння, тому на місце викликали рятувальників. Прибула бригада 2 пожежно-рятувальної частини та оперативно загасила вогнище загоряння. З автомобілів витягли водіїв: чоловіка, який був за кермом у Mitsubishi, госпіталізували в Мечникова. Водієві BMW медики надавали допомогу на місці події – у нього травма спини. Також повідомляється про те, що травми ноги отримала одна з пасажирів автомобілів.

Залишити відповідь