У Чернівцях патрульний під дією амфетаміну переслідував п’яного водія та розбив службове авто

У Чернівцях співробітник патрульної поліції, який перебував під дією амфетаміну, по ожеледі переслідував водія-порушника, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. У результаті події патрульного відсторонили від роботи.

Як повідомляє пресслужба патрульної поліції Чернівецької області, ДТП сталася 8 грудня, у результаті переслідування патрульним нетверезого водія автомобіля Subaru Tribeca, який втікаючи від патрульних, зніс огорожу поблизу житлового будинку.

О 5.40 співробітники патрульної поліції переслідували автомобіль Subaru Tribeca, водій якого порушив Правила дорожнього руху. Патрульні подали порушнику вимогу про зупинку, на яку водій не реагував, а тільки збільшив швидкість.

Під час спілкування із затриманим правоохоронці помітили, що у нього присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. На водія склали адміністративні матеріали.

У пресслужбі зазначили, що під час переслідування порушника службовий автомобіль поліцейських теж потрапив у ДТП Через ожеледицю водій не зміг вчасно загальмувати, в результаті чого допустив зіткнення.

Пізніше з’ясувалося, що за кермом службового авто поліції Mitsubishi Outlander перебував правоохоронець під дією амфетаміну.
«Інспектори моніторингу, які прибули на місце події, вирішили перевірити учасників ДТП на стан наркотичного сп’яніння, оскільки виявили такі ознаки. Водія службового автомобіля «Mitsubishi Outlander» направили до Чернівецького обласного наркодиспансеру, де він пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат – позитивний. Зараз поліцейський усунений від виконання службових обов’язків, і проводиться службове розслідування, за результатами якого до порушника буде застосовано суворий вид дисциплінарного стягнення», – зазначили у пресслужбі.

У поліції додали, що, за словами патрульного, він вживав наркотичні речовини у вихідний день напередодні служби.

Залишити відповідь