У Чернівцях оперативник врятував жінку, яка стрибнула з мосту

Поліцейський перебував у складі слідчо-оперативної групи, яка виїхала на виклик. Побачивши жінку у річці, оперуповноважений, не роздумуючи, стрибнув у воду і допоміг потерпілій дістатися до берега. 

1-го червня до поліції надійшло повідомлення про невідому жінку, яка намагається зістрибнути з мосту через річку Дністер у селі Атаки Хотинського району. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та наряд ГРПП Хотинського відділення поліції.

Коли поліцейські під’їжджали до мосту, жінка стрибнула в річку.

24-річний старший лейтенант поліції Іван Дудчак роздягнувся, схопив рятувальний жилет і круг та кинувся на порятунок. Допливши до середини Дністра, поліцейський схопив жінку, яку несло течією. Разом з працівниками УДСНС і УПП оперативник витягнув її на берег і передав медикам.

У стані загального переохолодження 24-річну потерпілу, яка є жителькою Хотинщини, доставлено до районної лікарні для огляду.

Наразі життю та здоров’ю жінки нічого не загрожує. 

Начальник Департаменту патрульної поліції України Євген Жуков повідомив, що патрульні які прибули на виклик за цією подією отримають грошове заохочення.

Капрал поліції Джуравець Валентин Васильович УПП в Чернівецькій області та
сержант поліції Волошин Михайло Олексійович УПП в Чернівецькій області
Залишити відповідь