У Борисполі затримали водія, який влаштував погоню та приставив пістолет до своєї голови (ВІДЕО)

Автомобіль «Honda Accord» був заблокований у Борисполі на вулиці Київський шлях. Порушника затримав спецназ КОРД.Під час переслідування вказаного водія троє патрульних отримали травми та були шпиталізовані до лікарні. Два службових автомобіля отримали механічні пошкодження.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Київської області.

Сьогодні бориспільські патрульні отримали орієнтування: зі столиці в напрямку міста рухається автомобіль Honda Accord чорного кольору, водій якого скоїв наїзд на поліцейського.

Екіпаж патрульних помітив автомобіль, який проходив по орієнтування та подав вимогу про зупинку. Однак водій лише пришвидшив рух. На неодноразові озвучування вимог зупинитись водій не реагував та грубо порушував правила дорожнього руху, створюючи аварійні ситуації для інших учасників дорожнього руху.

Правоохоронці обмежили рух транспорту. Шляхом блокування вулиці Київській Шлях автомобіль було зупинено.Однак порушник нікого не підпускав, погрожував застрелити себе з предмету, схожого на зброю. Згодом його було затримано працівниками КОРДу.

У Борисполі #поліція зупиняла автогонщика. Коли копи його заблокували, він вийшов з приставленим пістолетом до своєї голови.На місце прибув #КОРД. #Київ

Gepostet von Police Control Ukraine am Donnerstag, 5. März 2020

Ред.: У Борисполі затримали водія, який влаштував погоню та приставив пістолет до своєї головиНаш канал в Telegram:…

Gepostet von Police Control Ukraine am Donnerstag, 5. März 2020

Обставини події з’ясовуються.

Залишити відповідь