«Ты мразина ***ная» : харківський патрульний обматюкав чоловіка (ВІДЕО 18+)

Відео спілкування громадянина із патрульним поліцейським Харківської області потрапило у розпорядження Police Control Ukraine .

Одразу попереджаємо, що відео «18+».

Ось так спілкується харківський патрульний поліцейський з чоловіком. Автор відео теж не залишився осторонь та відповів такому поліцейському:

А: -Чего ты ко мне подошел?

П: -Потому что хочется.

А: -Хочется? Дома будешь с женой хотеть, понял?

П: -Ты маме будешь своей такое говорить, дебила кусок!

А: -Слышь, дебила кусок, это ты!

П: –Ты мразина ***ная

( патрульний намагається вибити телефон ).


Ред.: Відео 🔞Ось так спілкується харківський патрульний поліцейський з чоловіком. Автор відео теж не залишився осторонь та відповів такому поліцейському…За словами автора відео: «Підійшли на парковці і сказали, що я на червоний проїхав – фото або відео не надали. Відмовилися представитися і показати документи. Намагалися вихопити телефон, я ухилився, почали бігти за мною намагаючись забрати телефон! Після цих невдалих спроб – стрибнули в Пріус і поїхали…».#патрульна_поліція #Харків #поліція

Gepostet von Police Control Ukraine am Mittwoch, 7. August 2019

За словами автора відео: «Підійшли на парковці і сказали, що я на червоний проїхав – фото або відео не надали. Відмовилися представитися і показати документи. Намагалися вихопити телефон, я ухилився, почали бігти за мною намагаючись забрати телефон! Після цих невдалих спроб – стрибнули в Пріус і поїхали…».

Усі деталі інциденту з’ясовуватимуть правоохоронці.

В прес-службі Управління патрульної поліції в Харківській області повідомили , що стосовно даного відeо будe провeдeнe службовe розслідування.

Залишити відповідь