Суд змінив запобіжний захід патрульному, який поранив чоловіка під час переслідування авто у Харкові

Апеляційний суд Полтавської області розглянув скаргу адвоката патрульного Бондарця Андрія, який підозрюється у перевищенні службових повноважень. Суд змінив тримання під вартою без права внесення застави на більш м‘який запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

У суді перший заступник начальника ДПП Білошицький Олексій та депутат Близнюківської районної ради звернулись до суду з проханням взяти патрульного на поруки.

Нагадаємо, 13 лютого близько 3 години ночі, під час переслідування автомобіля марки «Subaru Forester», поліцейський Бондарець Андрій застосував табельну зброю, зробивши 3 постріли. Пасажир, який перебував на задньому сидінні отримав два проникаючі поранення в спину та поперек з розривом правої легені.

З’явилось відео з погоні за водієм «Subaru Forester» у ХарковіМожна побачити як водій тікає від патрульних. До речі,…

Gepostet von Police Control Ukraine am Samstag, 15. Februar 2020

Також у крові водія та пассажирів «Subaru» були виявлені наркотичні засоби.

«Особи, які знаходились в автомобілі “Subaru Forester”, а саме – водій, а також пасажири знаходились у стані наркотичного сп’яніння обумовленим вживанням канабіноїдів. Після того, як вони звернулись за медичною допомогою, вони пройшли освідування.»,–Ярослав Смелянский, адвокат патрульного Андрея Бондарца

Залишити відповідь