Суд відправив під арешт осіб, які представлялися від імені Зеленського та вимагали півмільйона доларів хабаря

Печерський районний суд м.Києва обрав запобіжний захід  чотирьом особам, які представлялися уповноваженими особами Офісу Президента та були затримані за шахрайське заволодіння 570 тис. доларів США за нібито майбутнє працевлаштування особи одним з керівників «Укроборонпрому», у вигляді  арешту з правом внесення застави у розмірі 18 , 15, 15 та 5 мільйонів гривень кожному відповідно. 

Про це повідомив  на своїй сторінці у Facebook головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передає Police Control Ukraine.

З його слів, доказів їх шахрайської діяльності виявилося достатньо.

«І саме цікаве: під час обшуку одного з приміщень військові прокурори вилучили 40 ( сорок ) аркушів А-4 , на яких наявний список ( ПІБ) осіб,  отриманих від них/переданих іншим (ПІБ) особам сум у доларах США ( від 50 до 700 тисяч доларів) за призначення на керівні ( від обласних і набагато вище управлінь правоохоронних та органів виконавчої влади ) посади в органи державної влади і управління протягом червня-серпня поточного року.Напевно буде цікаво..»,– повідомив Матіос.

«Сподіваюся Генеральний прокурор продовжить з понеділка по новому реформувати органи прокуратури і не полишить свого вірного наміру ліквідувати військову прокуратуру саму головну проблему Росії та української Генпрокуратури. Правильно! Життя вимагає мудрих і своєчасних кроків. Це саме те! А це та інші розслідування? А Далі хай цим займається хтось інший більш фаховий, ніж військові прокурори»,– зазначив головний військовий прокурор.

Залишити відповідь