Суд повернув власникам речові докази у справі «рюкзаків Авакова»

Суд скасував арешт майна, речових доказів та повернув їх власникам у кримінальному провадженні про можливе заволодіння коштами Міністерства внутрішніх справ України на закупівлі рюкзаків для Національної гвардії України, так званої справи «рюкзаків Авакова».

Таке рішення 26 квітня ухвалила колегія суддів Червонозаводського районного суду міста Харкова за результатами розгляду клопотання адвоката засудженого Володимира Литвина, повідомляє «Слово і Діло».

Вказане клопотання він обґрунтував тим, що під час винесення вироку Литвину суд не вирішив подальшу долю речових доказів та арештів, накладених ухвалами слідчими суддями в межах кримінального провадження.

Вивчивши клопотання, судді його задовольнили. Так, вони зняли арешт з наступного майна та повернули його власникам: 1000 доларів, iPhone 7, корпоративні права в ТОВ «НВП Діапазон» Литвина; посвідчення заступника міністра внутрішніх справ України – керівника апарату Сергія Чеботаря; його мобільні телефони iPhone SE; 6 Nokia та Samsung, а також інших документів.

Джерело

Залишити відповідь