Стрілянина в Дніпрі: Затримано сина Наріка Єрмака–ЗМІ

У Дніпрі в ніч на 28 лютого в кафе “Тиниця” сталася стрілянина. Поліція Дніпра затримала сина Наріка – Єрмака, який брав участь у розбірках із бізнесменом.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на власні джерела.

За наявною інформацією, в кафе “Тиниця”, яке розташоване в Соборному районі Дніпра на вулиці Високовольтній, приблизно 10-15 молодих людей скоїли збройний напад на підприємця, генерального директора агрохолдингу “Степова” Артура Рисіна.

Артур Рисін

Як встановило слідство, біля кафе, де перебував бізнесмен із дружиною і друзями, виник конфлікт через спрацювання сигналізації в автомобілі Рисіна. Через деякий час після конфлікту в кафе увірвався гурт молодих людей, які почали стрілянину в бік бізнесмена. Крім цього, нападники обстріляли його Mercedes-Benz G.

Пізніше було встановлено, що стрілки прибули на мікроавтобусі Volkswagen Transporter. Також на місці події зафіксували кілька інших авто (Toyota, Lexus тощо.) У місті було введено план “Перехоплення”. Наразі вже затримано 14 причетних до інциденту.

Під час огляду у них правоохоронці виявили мисливські та травматичні набої.

За даними джерел, серед затриманих опинився і Єрмак Петровський, 2000 року народження, який мешкає у Дніпрі і є сином відомого авторитета Наріка (Олександра Петровського).

Поліція Дніпра затримала сина Наріка - Єрмака, який брав участь у розбірках із бізнесменом 08

Місцеве видання Інформатор також опублікувало відео інциденту.

Залишити відповідь