Стрілянина і поножовщина в кафе під час «карантину вихідного дня» у Дніпрі: постраждалі учасники патрульні?

В результаті конфлікту охоронець закладу отримав вогнепальне поранення, три відвідувачі кафе отримали ножові поранення, двоє з них – патрульні поліцейські УПП в Дніпропетровській області, котрі відпочивали в кафе поза службою.

28 листопада близько п’ятої години ранку біля кафе «Черчіль» на вул. Короленка в Дніпрі сталася стрілянина з поножовщиною. В результаті конфлікту четверо постраждалих.

Як повідомляють в пресслужбі Нацполіції області, поліцейські з’ясували, що вказаний заклад, не зважаючи на карантинні обмеження, працював вночі за попередньою домовленістю з адміністрацією. П’ятеро відпочивальників потрапили до кафе через службові двері. Вже під ранок на вулиці між клієнтами та охороною кафе виникла сутичка. Вогнепальне поранення отримав 37-річний охоронець закладу (його доставили до лікарні), а ножові – троє відвідувачів кафе.

Однак, в поліції, ймовірно, вирішили приховати факт, що ножові поранення отримали двоє патрульних поліцейських, котрі відпочивали в кафе «Черчіль» поза службою з іншими знайомими, де у них виник конфлікт та бійка з охороною закладу.

Про це передає Police Control Ukraine з посиланням на повідомлення у Facebook Голови профспілки «Правозахисники країни» Сергія Джихура.

Згідно із повідомленням, інспектор 1-го батальйону УПП в Дніпропетровській області лейтенант поліцї Пелих Сергій Романович отримав незначне ножове поранення лівого передпліччя, а інспектор УПП в Дніпропетровській області 1-го батальйону лейтенант поліції Мальцев Артем Володимирович отримав ножове поранення лопатки.

Окрім патрульних, вогнепальне поранення отримав начальник охорони кафе Бурліна Артема Анатолійовича та мешканець Дніпра Петросян Роман Вашикович. Його із множинними ножовим пораненням тулуба та черевної порожнини у неконтактному стані до лікарні доставив брат. Відео як учасники конфлікту доставляють постраждалих до лікарні можна подивитись ТУТ.

Також за його інформацією, йому надходять сигнали про те, що на поліцейських, які постраждали, мають намір тиснути, щоб звільнити задніми числами.

Поліція відкрила справу лише за ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганство із застосуванням зброї).

Залишити відповідь