Стан 10-річного хлопчика з пухлиною мозку, якого прийняли до лав поліції у Чернівцях, покращився

Стан хворого на рак 10-річного хлопчика з Чернівців, якого прийняли до лав поліції, покращився.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

“Він ще в лікарні, але вже значно краще почувається! Колеги поліцейські не залишають свого Сашка. І це дає йому сили боротися! Навіть у важкому стані в реанімації, під апаратами він не розлучався із своєю шапкою поліцейського.

Ця Служба, ця потрібність, дає йому сили і бачення себе у майбутньому. І поки ми шукаємо клініку, яка візьметься за порятунок Сашки, ця віра в свою супер силу поліцейського, тримає його. Дякуємо нашим чарівникам патрульній поліції”, – написала волонтер.

Нагадаємо, лікарі діагностували у Сашка Андрійчука медулобластому. Пухлина мозку розрослася до четвертої стадії. У Сашка паралізована половина тіла. Він дихає через трахіостому, їсть через зонд.

Нещодавно хлопчик розповів волонтерам про те, що мріє стати правоохоронцем. Аби здійснити це бажання, волонтерка написала історію Сашка у соцмережах, і на неї відреагували сотні поліціантів з усієї країни. За вихідні йому пошили спеціальну іменну форму зі спецжетоном. 15 лютого близько 80 правоохоронців із Чернівецької та Івано-Франківської областей зібралися біля кризового центру “Місто добра”, в якому проживає Сашко, і урочисто прийняли його до лав патрульної поліції.

Залишити відповідь