Стало відомо кого ДБР затримало в Одесі: ексзаступника начальника патрульної поліції області

Police Control Ukraine стало відомо,що вчора в Одесі за вимагання від громадянина 16 тисяч гривень, за непритягнення його до адміністративної відповідальності за торгівлю у невстановленому місці, затримали Дмітрієнко Євгенія Станіславовича – ексзаступника начальника патрульної поліції Одеської області.

19 лютого 2020 року правоохоронець одержав першу частину хабара у сумі 8 тисяч гривень. Під час одержання другої частини неправомірної вигоди,19 березня, поліцейський був затриманий.

Наразі він перебуває на посаді заступника начальника одного із секторів Хаджибеївського відділення поліції Суворовського відділу поліції м. Одеси ГУ Нацполіції в Одеській області. До цього був заступника начальника патрульної поліції Одеської області. Після корупційного скандалу в патрульній поліції Одеської області, управління «реорганізували»: Юрія Рибака(очільника патрульної поліції області) та Євгенія Дмітрієнко відсторонили та потім завільнили з посади.

Також у травні минулого року Євгенія Дмітрієнко зловили на пересуванні на автомобілі з фальшивими номерами – «підвісами».

А так Євген Дмітрієнко спілкується з журналістами:

Залишити відповідь