Смертельну ДТП в Луцьку спричинив п’яний чоловік речниці Волинської поліції. В декларації відсутня «Infinitі»

За кермом автомобіля Infinitі, який спричинив смертельну аварію у Луцьку, був п’яний чоловік речниці поліції Волині Роман Бузулук.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Автопригода трапилась 27 вересня після 22 години вечора. На перехресті вулиць Потебні-Гнідавська в обласному центрі зіткнулися Volkswagen Passat та Infiniti.

47-річна пасажирка Volkswagen Passat померла в кареті швидкої допомоги, інша пасажирка легковика, лучанка 1981 року народження, з діагнозом закритий перелом кісток тазу госпіталізована в траматологічне відділення лікарні. Поліція підтвердила, що один з водіїв був п’яним. Як кажуть очевидці, саме водій білого Infinity – винуватець ДТП.

Чоловік загиблої каже, що на перехресті зупинився, аби надати перевагу в русі, переконався, що автомобілів немає і почав поворот. У той час на великій швидкості вилетів Infinity, який врізався в його автомобіль.

Від удару пасажирку Volkswagenа та собаку викинуло з авто, жінка померла в кареті швидкої.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Слідство триває.

Слід зазначити, що в декларації речниці поліції Волині Бузулук Ольги відсутне зареєстроване авто «Infiniti».

Джерело

Залишити відповідь