Смертельна стрілянина в харківському ресторані: суд заарештував Шаповалова, поліція встановлює інших учасників, хоча відомо хто вони

Суд заарештував Дмитра Шаповалова, який вбив 37-річного Руслана Смірнова, який зайшов до закладу та почав стріляти з «травмату» в компанію відпочиваючих чоловіків у харківському ресторані.

Про це повідомили в пресслужбі обласного главку.

«Зловмисник відправився до слідчого ізолятора на 60 діб без права внесення застави»,— йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 1 листопада 2020 року в ресторані по вулиці Ярослава Мудрого чоловік разом із групою невстановлених осіб нанесли смертельні поранення чоловіку, який відкрив по ним стрільбу з пістолета. Підозрюваний наніс стрілку дві колото-різані рани лівого та правого стегна невстановленим предметом та пошкодив йому стегневу артерію.  37-річний харків’янин помер від гострої крововтрати.

«На даний час 32-річному чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому п.12 ч. 2 ст.115 (умисне вбивство) ККУ. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Досудове розслідування триває. Слідство також встановлює особи інших зловмисників і їх місцезнаходження»,–відзначили в поліції.

Слід зазначити, що у соцмережах повідомляли, хто є іншими учасниками конфлікту.

Олександренко Дмитро, прізвисько «Кабан»
Солоп Павло, прізвисько «Паша Америка»
Владислав

Як Police Control Ukraine повідомило джерело у правоохоронних органах відпочіваючі чоловіки входять до ОЗУ «Залютінські», яке належить кримінальному авторитету Мітрову Леоніду, відомому як «Мітруша».

Шаповалов Дмитро Сергійович – народився у Харкові, раніше судимий. Неодноразово доставлявся до відділків поліції за підозрою у вчинення злочинів та притягувався до адміністративної відповідальності за порушення ПДР. Відносно Шаповалова неодразово порушувались різні кримінальні справи.

Дмитро Шаповалов

Вбитий 37-річний Руслан Смірнов раніше судимий за ч. 3 ст. 185 ККУ (крадіжка).

Стріляв він з зареєстрованого травматичного пістолета «Форт-12Р». Дозвіл на зброю виданий у липні 2018 року ГУНП в Харківській області строком до 9 липня 2021 року.

Залишити відповідь