Смертельна ДТП за участю патрульних на Одещині: поліціянту повідомили про підозру

Патрульному поліцейському повідомили про підозру у скоєнні ДТП, внаслідок якої загинула людина (ч. 2 ст. 286 КК України).

Про це повідомляє пресслужба регіональної прокуратури.

Слідством з’ясовано, що увечері 5 березня інспектор Управління патрульної поліції в Одеській області ДПП НП України, керуючи службовим автомобілем «Toyota Priuys», на автодорозі Київ-Одеса, в зоні діяльності стаціонарного посту «Дачне», виїхав на ліву смугу попутного йому руху проїжджої частини, чим створив перешкоду у русі автомобілю «Hyundai Sonata», який рухався в бік Одеси, внаслідок чого сталося зіткнення транспортних засобів.

В результаті аварії 31-річний пасажир автомобіля «HYUNDAI SONATA» загинув на місці. Це начальник відділення поліції №1 Могилів-Подільського РВП, старший лейтенант поліції Олександр Олександрович Парфонов.

Олександр Парфонов

Ще двоє отримали тілесні ушкодження, ступінь тяжкості яких на теперішній час встановлюється.

Як Police Control Ukraine повідомило джерело у правоохоронних органах, патрульним виявився Стоян Дмитро Володимирович.

Дмитро Стоян

Дмитра Стояна після ДТП також шпиталізували із закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку, тупою травмою живота та забиттям грудної клітини. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, що на відео з моментом ДТП видно, як поліціянти рухаються з вимкненими спецсигналами заднім ходом, що заборонено на дорозі для автомобілів та пішохідних переходах. А після зіткнення включають проблискові маячки.

Залишити відповідь