Смертельна ДТП на зупинці на Київщині: Працівник поліції охорони був п‘яний (ВІДЕО)

Працівник поліції охорони, будучи в стані алкогольного сп’яніння, перебував за кермом автомобіля марки “Опель”. Проїжджаючи по вулиці Київській в місті Бровари, він в’їхав у зупинку громадського транспорту. У результаті поліцейський скоїв наїзд на сімейну пару та велосипедиста – від отриманих травм жінка загинула на місці, її чоловік та велосипедист отримали тілесні ушкодження різного ступеню.

Про це повідомили у прес-службі ДБР.

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, розслідують обставини смертельної ДТП за участю працівника поліції охорони, що сталася на зупинці громадського транспорту в місті Бровари  Київської області.

Відео ДТП

Слідчі затримали поліцейського-водія взводу реагування Броварського міжрайонного відділу Управління поліції охорони в Київській області, який скоїв наїзд на зупинку громадського транспорту, у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На місце події одразу ж виїхала група слідчих ТУ ДБР у м. Києві, проведено першочергові слідчі дії.

Наразі вирішується питання про повідомлення правоохоронцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Готується клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, голова Нацполіції Ігор Клименко зазначив , що прийнято рішення відсторонити весь керівний склад управління поліції охорони в області від виконання службових обов’язків та призначити службове розслідування. У найближчі дні громадськість буде повідомлена про жорсткі заходи реагування.

Залишити відповідь