Смертельна ДТП на Київщині: співробітник поліції охорони в’їхав в автобусну зупинку

У Київській області внаслідок ДТП за участю співробітника поліції охорони одна людина загинула, двоє зазнали тілесних ушкоджень.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції України.

Сьогодні, 26 вересня, о 17:46 до Броварського відділу поліції надійшло повідомлення про скоєння наїзду на зупинку громадського транспорту. Водій, який перебував за кермом не впорався з керуванням та в’їхав в зупинку. Внаслідок ДТП дві людини отримали тілесні ушкодження та загинула одна жінка.

«Дві години тому у місті Бровари по вулиці Київській сталася ДТП, унаслідок якої загинула одна особа та ще дві травмовані. За кермом автомобіля перебував працівник управління поліції охорони Київської області. Мною прийнято рішення відсторонити весь керівний склад управління поліції охорони в області від виконання службових обов’язків та призначити службове розслідування. У найближчі дні громадськість буде повідомлена про жорсткі заходи реагування», – зазначив голова Нацполіції Ігор Клименко.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди порушено кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.Про подію повідомлено ДБР.

Залишити відповідь