СБУ викрила міжнародну «банду» наркоділків та вилучила наркотиків на 2,5 млн грн (ВІДЕО)

У Києві СБУ блокувала діяльність транснаціонального організованого угруповання, яке спеціалізувалося на контрабанді та збуті оптових партій наркотичних засобів та психотропних речовин.

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Учасники групи налагодили незаконне переправлення до нашої держави кокаїну, психотропу МДМА («екстазі») і канабісу з деяких країн Латинської Америки та Європи. Одержаний із закордону товар фігуранти реалізовували на території Києва та Київської області.Також учасники угруповання через наркокур’єрів контрабандно переміщували наркотики до однієї з країн Близького Сходу.      

Правоохоронці провели обшуки та вилучили велику кількість наркотичних засобів та психотропних речовин. Вартість виявленого у зловмисників товару на «чорному ринку» становить майже 2,5 мільйонів гривень.

Фігуранти також організували у Києві діяльність підпільного колцентру. Там ділки займались незаконним одержанням грошей через проведення валютно-фінансових махінацій з реквізитами банківських карток жителів країн ЄС та Африки.      

Правоохоронці затримали 6 учасників угруповання.

Ред.: #СБУ викрила міжнародну «банду» наркоділків та вилучила наркотиків на 2,5 млн грнНаш канал в Telegram:…

Gepostet von Police Control Ukraine am Samstag, 14. März 2020

Затриманим оголошено про підозру за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Після проведення відповідних експертиз та комплексу слідчих дій, буде вирішуватись питання щодо притягнення зловмисників до відповідальності за вчинення злочинів у складі організованої групи за ч. 3 ст. 28 Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь