П‘яний працівник поліції виїхав на зустрічну смугу та врізався у патрульних: є постраждалі (ВІДЕО)

У Генічеському районі сталася ДТП із патрульними поліцейськими: на їх смугу руху виїхав зустрічий автомобіль «Mitsubishi Lancer», водій якого виявився теж співробітником поліції. Поліцейський групи реагування патрульної поліції перебував у стані сп‘яніння та при проходженні огляду у лікарні, у нього було 1,8 проміле алкоголю. В патрульному автомобілі «Skoda Rapid» перебував патрульний поліцейський, відряджений  з Харкова. Внаслідок ДТП у нього  тріщина хребця та перелом ребер.Також постраждали інші патрульні АР Крим.

Як стало відомо Police Control Ukraine , ймовірно п‘яний поліцейський – це інспектор сектору реагування патрульної поліції Хозинський Володимир Олексійович, у його декларації зазначене саме це авто.

У пресслужбі Нацполіції Херсонської області повідомили, що ДТП сталася приблизно 09:45 у Генічеському районі. Діючий працівник Генічеського відділу поліції, який нині перебуває у відпустці, на власному автомобілі «MITSUBISHI» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення зі службовим автомобілем «SKODA RAPID», у якому перебували троє працівників патрульної поліції АР Крим. В результаті ДТП водій «MITSUBISHI» та троє патрульних поліцейських з автомобілю «SKODA RAPID» отримали тілесні ушкодження та нині перебувають у лікарні.

Ред.: У Генічеську сталася #ДТП із поліцейськими: на їх смугу руху виїхало зустрічне авто, водій якого від огляду на…

Gepostet von Police Control Ukraine am Dienstag, 14. Januar 2020

Всі обставини ДТП встановлюватиме Державне бюро розслідувань, якому передані матеріали справи.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Призначено проведення низки експертиз.

Залишити відповідь