П’яний полтавський поліцейський, який разом із своїм сином побив трьох людей,постане перед судом

Слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування кримінального провадження за фактом хуліганства та завдання тяжких тілесних ушкоджень поліцейським батальйону патрульної служби особливого призначення «Полтава» ГУ Нацполіції в Полтавській області. Також обвинувальний акт за ч. 4 ст. 296 та ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України скеровано до суду.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

29 вересня 2019 року, сержант поліції, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, разом зі своїм сином, побили трьох людей під час конфлікту. Колишній працівник поліції, застосовуючи биту, завдав постраждалим тяжкі тілесні ушкодження. Правоохоронця не зупинив попереджувальний постріл у повітря, який зробив мешканець сусіднього будинку, побачивши бійку.

У результаті завданих зловмисниками травм, 17-річному студенту Української академії лідерства довелося видалити селезінку. Ще у одного із потерпілих був перелом ноги, у третього – легкі тілесні ушкодження.

Матеріали щодо іншого підозрюваного – сина поліцейського, виділено в окреме кримінальне провадження. Вирішується питання про звернення до суду для застосування до нього примусових заходів медичного характеру.

Нагадаємо, після цієї події наказом начальника ГУНП у Полтавській області сержанта поліції було звільнено зі служби в поліції.

У разі доведення вини, експоліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Залишити відповідь