П’яний одеський прокурор збив мотоцикліста і заснув в авто на місці ДТП (ОНОВЛЕНО)

ДБР повідомляє, що цей чоловік в органах Державного бюро розслідувань не працює та не працював.

Ймовірно і в прокуратурі не працював, а лише намагався пройти конкурс.

29 травня в Одесі був збитий мотоцикліст. Водій автомобіля «Subaru» знаходився в стані сильного алкогольного сп’яніння та після ДТП взагалі заснув в своєму авто. Водієм авто виявився , Черкасов Святослав В’ячеславович – прокурор Офісу Генерального прокурора в Одеській області.

Слід зазначити, що прокурор у лікарні відмовлявся проходити огляд на стан сп‘яніння та влаштував «цирк».

UPD: ДБР повідомляє, що цей чоловік в органах Державного бюро розслідувань не працює та не працював.Ред.: П’яний…

Gepostet von Police Control Ukraine am Samstag, 30. Mai 2020

За даними сайту Національного університету «Одеська юридична академія» Черкасов є доцентом кафедри і кандидатом юридичних наук.

Кандидат юридичних наук Святослав В’ячеславович Черкасов викладає студентам такі дисципліни, як Кримінально-виконавче право, Права людини в сфері кримінальної юстиції, а також Запобігання рецидивної злочинності.

Ще в 2018 році Святослав В’ячеславович працював на посаді слідчого третього слідчого відділу (відділу з розслідування військових злочинів) слідчого управління Територіального управління Державного бюро розслідувань.

Мотоцикліст вижив, відбувся переломами.

«За даним фактом відомості поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, яке керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. В рамках досудового розслідування призначено низку експертиз. Встановлюються всі обставини події»,– повідомили у пресслужбі Нацполіції області.

Залишити відповідь