Прооперований учасник смертельної стрілянини в харківському ресторані втік з лікарні

Поранений в результаті вчорашньої бійки та смертельної стріляни в харківському ресторані «Biani Champagneria» Дмитро Шаповплов втік з лікарні після операції.

«Нам стало известно что участник конфликта в ресторане «”Biani” самовольно покинул территорию больницы. Как нам сообщили врачи «Он просто встал и вышел». Полиция в этой ситуации показала свою бездарность и не компетентность»,–поповідомляє Telegram-канал «Kharkov v ZakonE».

Тобто, поліція навіть не виділила охоронців, які повинні були охороняти Шаповалова, оскільки він та інші відбочіваючі (учасники конфлікту), ймовірно, нанесли ножові поранення стрілку Руслану Смірнову, від яких він помер, та підозрюються у вбивстві.

Нагадаємо, вчора в ресторані «Biani Champagneria», який знаходиться за адресою вул. Ярослава Мудрого, 21, під час бійки було вбито 37-річного Смірнова Руслана Володимировича, який зайшов до закладу в масці та почав стріляти з «травмату» в компанію відпочиваючих чоловіків. Загиблий отримав два колото-різані поранення правого і лівого стегна та від крововтрати помер на місці. Під час стрілянини було поранено одного з вищевказаних учасриків конфлікту – 32-річного Шаповалова Дмитра Сергійовича. До лікарні Дмитра Шаповалова доставив невідомий чоловік, якого теж розшукує поліція.

Як Police Control Ukraine повідомило джерело у правоохоронних органах відпочіваючі чоловіки входять до ОЗУ «Залютінські», яке належить кримінальному авторитету Мітрову Леоніду, відомому як «Мітруша».

Шаповалов Дмитро Сергійович – народився у Харкові, раніше судимий. Неодноразово доставлявся до відділків поліції за підозрою у вчинення злочинів та притягувався до адміністративної відповідальності за порушення ПДР. Відносно Шаповалова неодразово порушувались різні кримінальні справи.

Дмитро Шаповалов

Вбитий 37-річний Руслан Смірнов раніше судимий за ч. 3 ст. 185 ККУ (крадіжка).

Стріляв він з зареєстрованого травматичного пістолета «Форт-12Р». Дозвіл на зброю виданий у липні 2018 року ГУНП в Харківській області строком до 9 липня 2021 року.

Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленні волі на строк до 15 років. 

Залишити відповідь