Прокуратура перевірить правомірність дій чернігівських патрульних у ніч вбивства поліцейського

Прокуратура призначила службове розслідування, щоб перевірити правомірність дій чернігівських патрульних поліцейських у ніч вбивства Артура Єрохіна.

Про це сказав керівник Чернігівської окружної прокуратури Павло Герасименко, передає Суспільне.

Він сказав, що повідомлень про бійку біля супермаркету на Масанах було кілька, і на місце приїжджало декілька екіпажів. Скільки саме, не уточнив.

«Виїжджало декілька нарядів патрульної поліції. З приводу надання правової оцінки їх діям, це повноваження ДБР. З нашої сторони призначено службове розслідування, у ході якого буде перевірено повноту виконання ними службових обов’язків і також буде надана відповідна правова оцінка. Мотиви конфлікту на даний час встановлюються. З приводу хронології подій дуже багато інформації, вона аналізується, і буде вже потім версію сформовано у ході подальшого розслідування», – каже Павло Герасименко.

Нагадаємо, в ніч на 2 жовтня група молодиків побила двох чернігівців. Артур Єрохін загинув, Володимир Савон потрапив до реанімації. З’ясувалося, що обидва працівники поліції, які були у відпустці.

За підозрою в скоєнні вбивства затримали чотирьох чоловіків, троє з них неповнолітні. Мотиви конфлікту між підлітками та поліцейськими наразі з’ясовуються. Чи були учасники бійки у стані алкогольного сп’яніння, не відомо, чекають на висновки біологічних зразків і судово-медичної експертизи, сказав Павло Герасименко.

Залишити відповідь