Президент звільнив скандального керівника СБУ Миколаївщини

Володимир Зеленський звільнив Віталія Герсака з посади начальника управління Служби безпеки в Миколаївській області. У нього журналісти знайшли коштовну нерухомість, багато землі та елітний автопарк. Також, нещодавно, Герсак зустрічався та обіймався з кримінальним авторитетом «Апті».

Відповідний указ №505/2020 від 18 листопада опублікований на сайті глави держави.

“Звільнити Герсака Віталія Анатолійовича з посади начальника Управління СБУ України в Миколаївській області”, – йдеться в документі.

Нагадаємо, Віталій Герсак очолював управління Служби безпеки України в Миколаївській області з вересня 2019 року. 
В березні 2020 журналісти Bihus.Info з’ясували, що родина Герсака мешкає в Києві, у новобудові бізнес-класу ЖК “Французский квартал-2”. Тут дружина СБУшника Юлія Герсак влітку 2018-го придбала одразу дві квартири і два паркомісця. Загалом це – близько 400 тисяч доларів. Крім цього, Юлія Герсак володіє земельною ділянкою у півгектара під Києвом, а також має власний салон краси, однак за останні 10 років масштабних дивідендів від бізнесу жінка, за даними програми, не отримувала. 

На дружину СБУшника зареєстрована “Тойота Кемрі”, ціна якої стартує від 27 тисяч доларів. Однак, за спостереженнями журналістів програми, по місту Юлія пересувається на БМВ Х6 (від 60 тисяч доларів.) Машина оформлена на її матір. 

В мами самого СБУ-шника – дві квартири у Вінницькій новобудові і близько гектара землі під Гайсином для забудови. Також на неї оформлені “Лексус” (80 тисяч доларів) та “Тойота Тундра”. Остання має тюнінг, персоналізований під СБУшника Герсака – салон, решітка бампера і навіть індивідуальні номери машини промарковані літерами GVA, що відповідає ініціалам Герсака Віталія Анатолійовича. 


Залишити відповідь