Поліція встановила підозрюваного у підпалі автомобіля київського слідчого

У вересні 2020 року у Деснянському районі Києва невідомий підпалив автомобіля, який належав слідчому Дніпровського управління поліції. Правоохоронці відкрили справу за ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) ККУ. Поліцейські встановили зловмисника, транспортний засіб, на якому він пересувався, та осіб, які перебували з ним в автомобілі.

Протце повідомляє пресслужба Нацполіції.

Повідомляється, що причетним до підпалу автівки поліцейського виявився 51-річний мешканець села Софіївська Борщагівка, що на Київщині. Чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за угони автомобілів. У серпні цього року за  скоєння аналогічного злочину до суду відносно нього знову передано матеріали з обвинувальним актом. Крім того, правоохоронці встановили, що у день підпалу в автомобілі з підозрюваним знаходився 50-річний житель столиці, раніше  судимий за незаконне поводження зі зброєю.

15 грудня правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання обох чоловіків. У киянина знову вилучили зброю, набої, гранати. Його затримали та готується вручення  йому підозри за ст. 263 Кримінального кодексу України.

Зазначається, що вже оголошено про підозру за ч. 2  ст. 194 Кримінального кодексу України 51-річному фігуранту. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Залишити відповідь