Поліція відкрила кримінальне провадження стосовно знесення шлагбауму у Безлюдівці

Активісти організації “Фрайкор” знесли незаконно встановлений шлагбаум та звільнили проїзд до Безлюдівського водосховищу. Про це вони повідомили на сторінці у Facebook.

Фрайкор звільнив проїзд до Безлюдівського водосховища

Фрайкор забезпечив відкритий доступ до Безлюдівського водосховища й припинив діяльність бандитського угрупування з вимагання грошей із населення за проїзд до пляжу. Згодом викладемо інформацію про злочинну схему, якою прикривалися шахраї.Підписуйтесь на наш телеграм-канал https://t.me/freikorps_org

Gepostet von ВПО Фрайкор am Mittwoch, 14. August 2019

У прес-службі Нацполіції Харківської області повідомили, що вчора до чергової частини Харківського відділу поліції надійшло повідомлення від 26-річної жінки про те, що близько 20 чоловіків у масках ламають шлагбаум та б’ють вікна будиночку на в’їзді до пляжу. Постраждалих осіб в результаті події немає.

«На місце виїжджало керівництво відділу поліції, група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, чоловіки являються представниками громадської організації. Свої дії пояснили  невдоволенням з приводу платного проїзду до пляжу.», – зазначили у відомстві.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 3 років позбавлення волі. На даний час триває встановлення усіх обставин. 

За пару днів до знесення шлагбауму на вул.Нагірній с.Безлюдівка один із водіїв, якому охоронці не давали проїхати до водойми, та вимагали сплатити за проїзд до пляжу 50 грн, викликав поліцію.

Police Control Ukraine поспілкувався з цим водієм , він зазначає, що поліціейські, які приїхали на його виклик нічого не змогли зробити:

«В воскресенье в районе 17-00 позвонили мне друзья, которые отдыхали на Безлюдовке целый день, мы давно не виделись и они начали меня звать подъехать к ним.
Я поехал (хоть честно говоря и недолюбливаю Безлюдовку еще с прошлого года, когда было снято похожее видео).
Подъехав к КПП я ребятам вежливо сказал, что еду просто к воде, где сидят мои друзья, что услугами никакими пользоваться не буду, да и вообще уже вечер.
На что получил такой категоричный ответ: «НЕТ». Мне заблокировали проезд (хотя в навигаторе это просто улица).
Я достал камеру…. ну далее все есть на видео.
Вызвал полицию, которая не смогла мне помочь.».

Також , Police Control Ukraine ще у 2017 році проїжджали по вул. Нагірній с. Безлюдівка, та нам тоді заблокували дорогу, через те, що ми нібито «зняли на відео “кассовый узел”». Коли ми викликали поліцію , вони склали лише протокол про адміністтративне правопорушення за ст.173 КУпАП на чоловіка, який нападав на журналіста.

Потім ми відправили відповідні запити та нам надали відповідь, що проїзд транспортних засобів по вулиці Нагірній в селище Безлюдівка Не обмежений.

Але насправді обмежений!

Залишити відповідь