Поліція Києва встановлює обставини ДТП у центрі столиці, у якій Range Rover відкинуло на пішоходів

ДТП трапилася на перехресті вулиць Саксаганського та Льва Толстого: зіткнулися автомобілі «Range Rover» та «Tesla». У результаті постраждало троє пішоходів та водій «Tesla».

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, за попередньою інформацією, після зіткнення на перехресті «Range Rover» і «Tesla» позашляховик відкинуло на людей. У результаті водій «Tesla» і троє пішоходів отримали травми різного ступеню тяжкості. Зараз їм надають необхідну медичну допомогу.

На місці події працюють патрульні та працівники слідчого-відділу з розслідування дорожньо-транспортних пригод. Зараз вони опитують свідків та очевидців події, а також встановлюють механізм і причини автопригоди.

Подія належним чином зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

За інформаією служби 103, тілесні ушкодження отримали п’ятеро пішоходів. Їх госпіталізували у лікарню з травмами різного ступеню тяжкості. Водію “Tesla” надали медичну допомогу на місці.

Також на сторінці Facebook «Киев Оперативный» було опубліковано відео моменту ДТП:

Появилось видео момента ДТП с пострадавшими в центре Киева с участием #Tesla #Range #Rover #BH7777CXФото с места ДТП -…

Gepostet von Киев Оперативный am Montag, 19. August 2019

Та повідомлялось, що водій Range Rover перебував у стані сп‘яніння:

«За словами свідків, винуватець аварії – водій позашляховика. А тим часом, на місце вже приїхав чоловік, який каже, що він і є водій Range Rover (BH7777CX). Хоча, люди на місці кажуть, що насправді за кермом був отой чоловік із рушником на голові і знаходиться він у стані алкогольного сп’яніння.».

Залишити відповідь