Поліцейським, які обікрали підприємство під час обшуку в Одесі, повідомили про підозру

Працівникі поліції під час обшуку на одеському підприємстві розкладали по кишенях чужі речі, коментуючи свої дії нецензурними словами. Факти крадіжок були зафіксовані на камери спостереження.

Ред.: І смішно, і сумно…Необычные создания попали в объектив видеокамеры во время следственных действий (а именно обыска и изъятия оборудования у товара) у производителя охранных пломб "Дес-групп" (Одесса). На съемках видно типичное поведение гостей, внешне напоминающих работников правоохранительных органов. Напомним, что в конце января 2020 года следователь Киевского отдела полиции Виктория Сокалюк по согласованию с прокурором местной прокуратуры №4 Александром Гольбартом и рядом неустановленных лиц посетили предприятие в рамках уголовного производства по ст.177 УК Украины. Компания-заявитель "Андреал" (GST) сочла, что "Дес-групп" безосновательно пользуется их патентом. Полиция вывезла все имущество, но суд отказал в его аресте. Как проходил обыск — в этом видео.Відео: 7 канал#Одеса #поліція

Gepostet von Police Control Ukraine am Dienstag, 11. Februar 2020

Слідчі ДБР повідомили про підозру двом оперуповноваженим та одному слідчому Київського відділу поліції в місті Одесі ГУ Нацполіції в Одеській області. Правоохоронці підозрюються у таємному викраденні чужого майна за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 та ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України). Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру ще одному фігуранту кримінального провадження, та обрання відносно підозрюваних запобіжного заходу.

У разі доведення вини, підозрюваним загрожує покарання у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Раніше цих поліцейських звільнили зі служби в поліції.Також звільнений з посади за неналежний контроль за діями підлеглих один з їх керівників, ще на трьох накладені дисциплінарні стягнення.

Залишити відповідь