Поліцейських, підозрюваних у вбивстві 5-річного хлопчика, посадили в СІЗО на 2 місяці

Сьогодні Голосіївський суд м.Києва обрав запобіжний захід для двом поліцейським, яких підозрюють у смерті 5-річного Кирила Тлялова в Переяслав-Хмельницькому.

Старшому сержанту Володимиру Петровцю та лейтенанту Івану Приходько обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строеом на 60 діб, без права внесення застави.

Лейтенанту поліції Івану Приходько 31 рік. У 2007 році він закінчив Київський індустріальний технікум, отримав спеціальність слюсаря. Потім пішов до армії. Після армії пішов працювати в ДАІ.
З 2010 року – водій у секторі матеріального забезпечення Голосіівського УП.
У 2011 році знову повернувся на службу в ДАІ.
У 2015 році став командиром відділення взводу у 5 роті Київської поліції.
У 2016 році Івана Приходько звільнено за невідповідність, однак наступного дня поновлено рішенням Окружного адмінсуду Києва. Після цього він повернувся працювати патрульним у Київську область.

Володимиру Петровцю 42 роки. Працює у відділі поліцейського реагування Переяслав-Хмельницької поліції. За освітою водій-пасічник. У 1999 році став інспектором ДАІ. Потім працював в підрозділі ДАВ “Кобра”. Підрозділ «Кобра розформорували у 2008 році. Після цього Петровець повернувся в дорожній патруль. У 2015 році під час реформи МВС був звільнений, а потім призначений командиром відділення роти особливого призначення №1 в Києві. З березня 2018 року працює в секторі превенції водної поліції Переяслав-Хмельницького.

Нагадаємо, 31 травня у Переяслав-Хмельницькому п’ятирічний хлопчик став жертвою кулі, яку випустили п’яні поліцейські під час розваги на природі. Поліцейські тренувалися стріляти по пляшках і влучили в голову дитини.

Кирил Тлялов

3 червня 5-річний Кирил Тлялов помер у лікарні, не приходячи у свідомість.



Залишити відповідь