Поліцейському,який збив хлопчика на пішохідному переході у Конотопі, обрали запобіжний захід

Октябрський районний суд м. Полтава обрав поліцейському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів із можливістю застави у розмірі 57 000 гривень та відсторонено від посади на цей саме строк.

Нагадаємо, 7 червня 2019 року близько 18:30 у м. Конотоп Сумської області сталася ДТП.

Поліцейський-водій сектору реагування патрульної поліції №2 Конотопського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Сумській області, керуючи службовим автомобілем «Volkswagen Passat», скоїв наїзд на 10-річного хлопчика, який переходив проїзну частину по пішохідному переході в районі вулиці Успенсько-Троїцької міста Конотоп. 

З’явилось відео як поліцейський збиває 10-річного хлопчика саме на «зебрі» у Конотопі Нагадаємо, 7 червня, близько 18:30 на вулиці Успенсько-Троїцькій, біля спортивного магазину, автомобіль місцевого відділення поліції збив 10-річного хлопчика на пішохідному переході. Інспектору сектору реагування патрульної поліції м. Конотоп оголошено про підозру за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі наслідки – ч.2 ст.286 КК України. Вчора його затримали в порядку ст. 208 КПК України.За останніми даними стан 10-річного хлопчика стабільний. Йому зробили операцію та видалили селезінку.Мер Конотопа Артем Семеніхін розповів, що у хлопчика забій живота, забій грудної клітини і та дуже важка травма голови.Наразі працівники ДБР зʼясовують усі обставини та причини ДТП .#policecontrolukraine #police #policeukraine #поліція #поліціявдії #поліціяукраїни #патрульна_поліція #Конотоп #ДТП #безкарність #ДБР

Gepostet von Police Control Ukraine am Samstag, 8. Juni 2019

У результаті ДТП дитину з травмами госпіталізували до хірургічного відділення Конотопської центральної районної лікарні. Хоопчику зробилу операцію,та видалили селезінку.

Слідчі ДБР відкрили провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, яке заподіяло тяжке тілесне уш

Залишити відповідь