Поліцейському, який у Конотопі збив на переході хлопчика, оголошено про підозру

Інспектору сектору реагування патрульної поліції м. Конотоп оголошено про підозру за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі наслідки – ч.2 ст.286 КК України. Вчора його затримали в порядку ст. 208 КПК України.

«Водію-поліцейському, який скоїв наїзд на дитину, оголошено про підозру за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі наслідки – ч.2 ст.286 КК України. В порядку ст.208 КПК України він затриманий», – повідомляють у прес-службі поліції Сумської області.

За наказом керівника поліції Сумщини, на період проведення службової перевірки начальник Конотопського відділення поліції відсторонений від виконання службових обовʼязків.

За словами начальника ГУНП Сумської області Миколи Лушпієнка, «подія буде розслідувана об’єктивно та неупереджено».

Наразі працівники ДБР зʼясовують усі обставини та причини ДТП .

В прес-службі поліції зазначили, що поліцейський-водій негайно викликав «швидку» і до приїзду медиків надавав дитині першу домедичну допомогу.

Нагадаємо, 7 червня, близько 18:30 на вулиці Успенсько-Троїцькій, біля спортивного магазину, автомобіль місцевого відділення поліції збив 10-річного хлопчика на пішохідному переході.

Мер Конотопа Артем Семеніхін раніше розповідав, що автомобіль, який збив десятирічного хлопчика, належав начальнику поліції. Він додав, що наразі невідомо, хто саме був за кермом.

За останніми даними стан 10-річного хлопчика стабільний. Йому зробили операцію та видалили селезінку.

Мер Конотопа Артем Семеніхін розповів, що у хлопчика забій живота, забій грудної клітини і та дуже важка травма голови.

Залишити відповідь