Поліцейського змушують сфальсифікувати данні ДТП та зробити водія тверезим

Працівник поліції просить допомоги, оскільки говорить, що його колегу змушують “з гори” “робити” водія теверезим, який скоїв ДТП на Тернопільщині, та потрапив до реанімацї.


«Анонімний поліцейський передав мені флешку з фотографіями вчорашньої ДТП, що трапилася у Бучацькому районі, село Язлівці.
Основа в тому, що водій був з дууууже чіткими ознаками алкогольного сп’яніння і навіть одна працівниця з медицини говорить про те, що він був саме не в тверезому стані…
А тепер увага…
Працівник поліції просить допомоги, оскільки говорить, що його колегу заставляють “з гори” “робити” тверезим даного водія, а також йому вже сказали, що експертиза також буде “зроблена” відповідно, а значить з “високими” медиками також вже узгоджено питання.
Порядний поліцейський просить усіх, кому відомо, що водій був п’яний повідомити про це, хоча б, під даним постом, або поширити з надією на те, що виборемо справедливість. Оскільки йому не хочеться, щоб потім про його колегу, який був на місці ДТП, говорили, що це він хабарник, а не його вище начальство…» – повідомив на своїй сторінці у Facebook Роман Довбенко.


УВАГА! Бучач!Анонімний поліцейський передав мені флешку з фотографіями вчорашньої ДТП, що трапилася у Бучацькому…

Gepostet von Роман Довбенко am Freitag, 3. Mai 2019

Нагадаємо, ДТП трапилася 2 травня близько 19:15 в селі Язлівець.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що житель села Цвітова Бучацького району 1971 року народження, не впорався з керуванням та в’їхав на ВАЗ-2109 у бетонну огорожу.

В результаті автопригоди водій отримав тілесні ушкодження. Чоловіка із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку та множинними ранами обличчя госпіталізували у реанімаційне відділення. 

 У нього взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Триває слідство відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. 

Залишити відповідь